Full service ict bedrijf

Hosting

Hosting is meer dan alleen uw website. U koppelt uw domeinnaam aan externe diensten zoals boekhoudsoftware, CRM systemen en Microsoft 365. Dan is een goede webhost cruciaal om ook die diensten goed te laten opereren. Reinders IT & Hosting biedt deze dienst aan als aanvulling op de diensten die ervan afhankelijk zijn. Wij beheren uw domeinnaam en webhosting, nemen alle technische handelingen uit handen zoals het aanpassen van PHP versies, en als uw website op een CMS systeem draait kunt u zelfs het onderhoud van dat CMS systeem bij ons onderbrengen. U hoeft zich niet meer druk te maken over technische zaken en tegelijkertijd geniet u van maximale compatibiliteit zonder concessies.

>

Webhosting

Stabiele webhosting waarop uw website maximaal kan presteren. De ideale basis voor andere koppelingen zoals boekhoudsoftware. Opgelsagen in een Nederlandse datacenter incl. back-ups.

 

E-mailhosting

Wilt u nog een oud e-mailadres laten werken maar is er geen website meer? Dan is e-mailhosting de oplossing voor u.

 

 

Microsoft Exchange

De zakelijke e-mail. 50GB opslag en contacten, e-mails en uw agenda wordt tussen al uw apparaten gesynchroniseerd. Uitbreidbaar met een back-up dienst. De oplossing voor bedrijven.

 

i

Microsoft 365

Microsoft 365 is de productiviteitstool die u zowel offline als online toegang biedt tot alle belangrijke kantoorapplicaties zoals Word, Excel en Outlook. Inclusief een Microsoft Exchange account.

 

WordPress Beheer

Draait uw website op een CMS systeem zoals WordPress? Dan worden er regelmatig belangrijke (beveiligings-) updates vrijgegeven.

 

 

Portfolio

Soms onderhouden wij niet alleen websites maar mogen wij ontzettend leuke websites realiseren! Wilt u weten hoe zo’n leuke website eruit ziet? Neem een kijkje!

 

 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?