Full service ict bedrijf

Full service ict

Voor een vast maandbedrag uw ICT geregeld hebben. Dat is de essentie van Full Service ICT. Alle oplossing zijn managed oplossingen. Dat betekend dat wij berichten ontvangt over bijvoorbeeld beveiligingsproblemen en back-ups terwijl u rustig door kunt werken. De aangesloten systemen worden up-to-date gehouden en als u dan toch zelf een vraag heeft zijn die kosten al gedekt. Full Service ICT is bij Reinders IT & Hosting volledig modulair.

Reinders IT & Hosting gelooft niet in standaard pakketten waarin wij een reeks (cloud)oplossingen verzamelen waarvan wij vinden dat u die nodig heeft. Elk bedrijf is anders en dat is met ICT niet anders. Samen met u kijken wij welke oplossing nodig zijn om een bepaald doel te bereiken en welke oplossingen productiviteit kunnen bevorderen en hieruit rolt een advies op maat.

Natuurlijk zijn er een paar basisopties waar we niet omheen kunnen. Beveiliging, support, updates en back-ups is een must. De rest is vrij in te richten afhankelijk wat voor uw bedrijf belangrijk is. Wilt u weten welke oplossingen u verder kunnen helpen? Neem gerust contact op.

  • Modulair samenstellen
    Samen met u bespreken wij wat belangrijk is in uw bedrijf. Die elementen voegen wij toe.
  • Vast bedrag per maand
    Geen vervelende financiele tegenvallers, wel een vast bedrag per maand zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Inclusief Cloud diensten
    In uw totaalpakket zit niet alleen ondersteuning maar ook Cloud diensten, welke precies? Dat is volledig modulair samen te stellen.

full service ict
Voorbeeld 

Deze voorbeeld module zorgt ervoor dat u alle benodigde tools ontvangt die u nodig heeft om flexibel te gaan werken. Deze module neemt u per gebruiker af en is ideaal voor ZZP’ers en kleinbedrijven.

Een veelvoorkomende situatie bij kleinere bedrijven is dat veel onderdelen bij verschillende bedrijven onder worden gebracht. Wie beheert de printers, VoIP, Microsoft 365, Cloud back-up, beveiliging, de domeinnaam en webhosting? Dit maakt het beheren en troubleshooten onnodig ingewikkeld. Deze diensten kunnen we voor u overhevelen zodat u één aanspreek punt heeft voor alles.

Wilt u dat wij een support rol innemen voor diensten die elders ondergebracht zijn? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Moduleblokken

VoIP

Voor een vast bedrag per maand overal bereikbaar. Werk met een vast toestel, softphone of schakel door naar uw mobiele telefoon.

Webhosting

Stabiele webhosting is cruciaal en is een belangrijke schakel die toegang biedt tot (bedrijfscritische) diensten. Wij kunnen ook uw bestaande domeinnaam overhevelen.

Hosted Exchange

Standaard krijgt u 1 inbox bij uw basispakket. Heeft u de behoefte voor een extra inbox? Dan regelen wij dit voor u! Exchange Kiosk of Exchange online.

Serverbeheer

Heeft u op uw bedrijf nog een server of opslag zoals een NAS staan? Dan wilt u dat die ook goed wordt beveiligd en beheert. Wij nemen deze zorg graag uit handen.

Printoplossing

Voor een vast bedrag per maand huurt of koopt u een profesionele printoplossing van Kyocera. Wij regelen alles, het enige waar u voor hoeft te zorgen is het printpapier!

Netwerkbeheer

Wij zorgen ervoor dat uw netwerk optimaal werkt. Goede communicatie tussen al uw apparaten met een verbinding die veilig is. Slecht WiFi? Dat pakken wij ook aan!

Service

Goed contact met iemand die net zo gepassioneerd is over ICT als u over uw werk. Iemand die ook weet wie u bent en niet stopt tot alles weer werkt.

/ onbetaalbaar 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?