Full service ict bedrijf

PROACTIEF SYSTEEMBEHEER

Het doel van proactief systeembeheer is om de continutiet van uw ICT-omgeving te waarborgen. Wanneer er een onderbreking in uw ICT omgeving optreedt spreken we van downtime. Downtime kost u als ondernemer geld. Als kritische werkplekken, servers of werkplekken van werknemers defect raken dan kunnen werknemers niet werken en stoppen soms complete bedrijfsprocessen. Dit scenario wilt u minimaliseren en door onze proactieve systeembeheer dienst kunnen wij u dit bieden.

 

ICT gaat altijd over risico beperking of het nu gaat over back-up, beveiliging of continuïteit. Proactief systeembeheer combineert deze drie belangrijk(st)e facetten van uw ICT-omgeving in een dienst zodat u met een gerust gevoel kunt werken en zich kunt focussen op ondernemen.

  • Alles van Systeembeheer
    Alle vaste zekerheden van systeembeheer zoals korte communicatielijnen en uw eigen vaste contactpersoon.
  • Minder downtime
    Door uw systemen te monitoren kunnen wij ingrijpen voordat er downtime optreedt.
  • Alles direct geregeld
    Reinders IT & Hosting regelt alles van ICT beheer tot aan support. Cloud en on premise.

Monitoring

Monitoring stelt ons in staat signalen te ontvangen over (aankomende) problemen met uw systemen en netwerk. Tegelijkertijd houden we uw systemen up-to-date.

Beveiligen

Met een managed antivirus beheren wij uw beveiliging. Virusscans, definitie updates en zodra er een bedreiging gedetecteerd wordt krijgen wij direct een notificatie.

i

Back-up en Disaster Recovery

Het maken van een degelijk back-up plan zorgt ervoor dat ook tijdens calamiteiten uw data veilig staat en blijft. Reinders IT & Hosting beheert en monitort uw back-ups.

Wanneer kiest u voor proactief systeembeheer

Iedere ondernemer die de continuïteit van zijn ICT-omgeving wilt waarborgen. Dat gezegd hebbende is elke onderneming anders en hoeft er niet perse een keuze gemaakt worden tussen proactief systeembeheer, ad-hoc systeembeheer of full service ICT beheer. In sommige gevallen is een hybride vorm tussen deze diensten de beste oplossing. Elke ICT-omgeving is anders en daarom blijft ICT beheer maatwerk. Reinders IT & Hosting gaat graag met u in gesprek om te samen met u vast te stellen welke vorm van ICT beheer de beste oplossing is voor uw onderneming.

K

Systeembeheer

Uw ICT omgeving goed geregeld. Wij lopen alle facetten van uw ICT infrastructuur na en waar nodig maken wij aanpassingen. Loopt u tegen problemen aan dan belt u ons op en staan wij voor u klaar.

 

L

Proactief Systeembeheer

Dezelfde zekerheden als bij systeembeheer waarbij wij een proactieve houding aannemen. Detecteren wij problemen dan hoort u van ons, vaak nog voor er downtime optreedt.

 

N

Full Service ICT Beheer

Voor een vast bedrag per maand uw omgeving beveiligd, geback-upped en toegang tot support. Geen vervelende financiële tegenvallers, wel stabiliteit en rust.

 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?