Full service ict bedrijf

Online werkplek

Met een online werkplek van Reinders IT & Hosting kunt u overal inloggen op uw werkplek. Op uw kantoor, thuis, onderweg en bij de klant. Hier heeft u direct al uw programma’s en bestanden tot uw beschikking. Omdat alle programma’s en data in de Cloud leven krijgt uw fysieke computer een enorme lastenverlichting. Dit houdt in dat oude hardware opnieuw gebruikt kan worden en voelt als nieuw. Wij houden uw online werkplek up-to-date zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over Windows Updates. Uw online werkplek is 24/7 beschikbaar en heeft een uptime garantie van 99,99%.

Alle servers waarop onze online werkplekken draaien staan in Nederland, in Amsterdam en Delft. De servers zijn zodanig geconfigureerd dat zelfs wanneer een server door hardware falen problemen heeft een andere server zijn taken naadloos over kan nemen. Zo blijft de Online Werkplek altijd voor u beschikbaar. Met een Online Werkplek komt de nood voor een server ook te vervallen. Dit bespaard een gemiddeld klein bedrijf met één server al zo’n 58 euro per maand. Een server verbruikt een gemiddeld 350 watt per uur = 0,35Kwh (((0,35Kwh x 24) x 365) / 12) * 0,23 tarief) = €58,765 per maand. En dat is alleen aan stroomverbruik! Dan hebben we het nog niet gehad over licentiekosten, onderhouden, infrastructuur, storingen en upgrades.

  • Data in Nederland
    De servers waarop uw online werkplek draait staan in Nederland. In Amsterdam en Delft.
  • Fallback en Load balancing
    Indien een server uitvalt neemt een andere server de taken naadloos over. Om ook tijdens piekuren de beste prestaties te krijgen maken wij gebruik van load balancing.
  • Data veiligheid
    Raak geen data meer kwijt bij verlies van een gegevensdrager of apparaat. Alles veilig in de cloud, beveiligd en geback-upped.

Standaard compleet

Bij Reinders IT & Hosting krijgt u in uw Online Werkplek een Windows omgeving met standaard Microsoft Office, een managed antivirus, zodat wij een seintje krijgen als er een bedreiging gevonden wordt en worden er automatisch back-ups gemaakt.

De online werkplek is volledig schaalbaar u betaald per gebruiker. Voor dit vaste maandelijkse bedrag krijgt u een stabiele, veilige werkomgeving waardoor u veel flexibeler kunt gaan werken. Investeringen in hardware kosten gaan omlaag net zoals de algemene onderhoudskosten aan uw ICT infrastructuur.

De verbinding met uw Online Werkplek is beveiligd. Lokaal slaat u geen data meer op. Dit houd in dat u bij een systeemcrash of bij diefstal geen data kwijt raakt. Bij diefstal van een apparaat kunt u in overtreding zijn van de AVG omdat er persoonsgegevens worden lokaal opgeslagen worden, bij een werkplek in de Cloud staat alles veilig in uw online omgeving.

Belangrijke feiten

Microsoft Office

Standaard inbegrepen in onze online werkplek is Microsoft Office Professional met o.a. Outlook, Word en Excel.

150GB opslag

Standaard krijgt u per gebruiker 150GB opslag. Niet genoeg? Deze opslag is uit te breiden tot 10TB.

Uptime monitoring

Wij monitoren uw Online Werkplek 24/7. Als deze werkplek niet bereikbaar is kunnen wij direct actie ondernemen en het probleem voor u oplossen.

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat uw werkplek altijd up-to-date is. Wij installeren buiten werkuren alle updates zodat u zorgeloos verder kunt werken.

Eigen Software

Eigen software porteren wij mee naar de Cloud. Zo is uw online werkplek écht compleet!

Back-up & Beveiliging

Uw online werkplek wordt beveiligd en elke 4 uur wordt er een backup gemaakt van uw online omgeving.

Service

Goed contact met iemand die net zo gepassioneerd is over ICT als u over uw werk. Iemand die ook weet wie u bent en niet stopt tot alles weer werkt.

/ onbetaalbaar 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?