Full service ict bedrijf

REINDERS IT & HOSTING

ICT SWALMEN

ICT Swalmen, Reinders IT & Hosting is uw ICT bedrijf in Swalmen. Voor elke ZZP’er en MKB’er tot ongeveer 10 werkplekken zorgen wij dat uw ICT omgeving een echte aanwinst wordt. Met ons breed scala aan diensten hebben wij voor elke ondernemer wel het passende aanbod. ICT is maatwerk en daarom kijken wij eerst samen met u hoe uw ICT omgeving op dit moment is geregeld, of dit adequaat is beveiligd en waar u met uw ICT omgeving naartoe wilt. Onze diensten zijn flexibel met elkaar te combineren en maandelijks op en af te schalen zodat u nooit teveel betaald.

Een sterke lokale partner kan het verschil zijn tussen een ICT omgeving dat een aanwinst is voor uw bedrijf of een ICT omgeving waar downtime voorkomt en zaken die niet helemaal goed op elkaar afgestemd zijn. Continuïteit is cruciaal in elk bedrijf en aan de grond daarvan ligt uw ICT omgeving. Reinders IT & Hosting bied verschillende ICT diensten van ad-hoc beheer tot proactief systeembeheer. 

Wilt u zelf ook ervaren hoe uw ICT omgeving een meerwaarde wordt voor uw bedrijf? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

onze diensten

ICT SWALMEN

L

ICT Beheer

Uw ICT omgeving goed geregeld. Wij lopen alle facetten van uw ICT infrastructuur na en waar nodig maken wij aanpassingen. Een stabiele ICT omgeving zorgt ervoor dat u productiever en flexibeler kunt werken terwijl u geniet van verbeterde continuiteit.

 

Cloud oplossingen

Cloud diensten zorgen ervoor dat u kunt genieten van flexibiliteit en stabiliteit die Cloud diensten u kunnen bieden zonder te hoeven investeren in de infrastructuur. Microsoft 365, Back-up, Online werkplek en meer.

 

>

Hosting

Stabiele webhosting biedt een basis waaraan u verschillende diensten en oplossingen kunt koppelen. Niet alleen uw website en e-mail maar ook een koppeling met Microsoft 365 en accounting software.

 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?