Full service ict bedrijf

REINDERS IT & HOSTING

ICT venlo

Een goed werkende ICT omgeving is een aanwinst voor elk bedrijf. Het brengt flexibiliteit en productiviteit naar elke ondernemer, groot of klein. Toch is ICT vaak een uitdaging, vooral voor kleinere ondernemers. U bent gebonden aan regelgeving zoals de AVG en uw bedrijf staat bloot aan dezelfde digitale bedreigingen als een multinational. Toch kunnen wij u helpen zonder grote investeringen of torenhoge maandelijkse lasten. Samen met u brengen wij uw huidige ICT omgeving in kaart. Wij kijken of de beveiliging van uw ICT omgeving en data adequaat is en kijken samen met u wat u uit uw ICT omgeving wilt halen. Wij ontfermen ons over uw ICT omgeving zodat u zich kunt focussen op hetgeen dat u het liefst doet, ondernemen.

Reinders IT & Hosting is uw ICT bedrijf in Venlo. Wij zijn een Full Service ICT bedrijf. Dit houd in dat wij alle aspecten van ICT beheer van u over kunnen nemen, maar dat hoeft niet. Wij helpen ondernemers van ZZP’ers tot aan kleinbedrijven met ongeveer 10 werkplekken van hun ICT omgeving een aanwinst te maken. Samen met u kijken wij welke vorm van ICT beheer het beste bij u en uw bedrijf past. Ad-hoc beheer, proactief systeembeheer of misschien een hybride van deze twee vormen. 

Wilt u zelf ook ervaren hoe uw ICT omgeving een meerwaarde wordt voor uw bedrijf? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

onze diensten

ICT VENLO

L

ICT Beheer

Uw ICT omgeving goed geregeld. Wij lopen alle facetten van uw ICT infrastructuur na en waar nodig maken wij aanpassingen. Een stabiele ICT omgeving zorgt ervoor dat u productiever en flexibeler kunt werken terwijl u geniet van verbeterde continuiteit.

 

Cloud oplossingen

Cloud diensten zorgen ervoor dat u kunt genieten van flexibiliteit en stabiliteit die Cloud diensten u kunnen bieden zonder te hoeven investeren in de infrastructuur. Microsoft 365, Back-up, Online werkplek en meer.

 

>

Hosting

Stabiele webhosting biedt een basis waaraan u verschillende diensten en oplossingen kunt koppelen. Niet alleen uw website en e-mail maar ook een koppeling met Microsoft 365 en accounting software.

 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?