Full service ict bedrijf

REINDERS IT & HOSTING

ICT HEYTHUYSEN

Reinders IT & Hosting is uw ICT bedrijf in Heythuysen. ICT is vaak een uitdaging voor ondernemers. U wilt uw data veilig opslaan, flexibel werken, goed bereikbaar zijn en dit alles moet goed beveiligd zijn. Reinders IT & Hosting is een Full Service ICT bedrijf. Dit houd in dat wij alle aspecten van ICT beheer van u over kunnen nemen, maar dat hoeft niet. Wij helpen ondernemers van ZZP’ers tot aan kleinbedrijven met ongeveer 10 werkplekken van hun ICT omgeving een aanwinst te maken. Samen met u kijken wij welke vorm van ICT beheer het beste bij u en uw bedrijf past. Ad-hoc beheer, proactief systeembeheer of misschien een hybride van deze twee vormen. 

Alle aspecten van uw ICT omgeving zijn aan elkaar gekoppeld. Uw computer, het netwerk waaraan de computer gekoppeld is en het internet waaraan dit netwerk is verbonden. Keuzes die u maakt met betrekking tot ICT hebben vaak gevolgen voor andere onderdelen in uw ICT omgeving. Daarom is het extra fijn als u een partner heeft in ICT beheer, waar u vragen aan kunt stellen of die u kan begeleiden met het aankopen van hard- en/of software.

Wilt u zelf ook ervaren hoe uw ICT omgeving een meerwaarde wordt voor uw bedrijf? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

onze diensten

ICT HEYTHUYSEN

L

ICT Beheer

Uw ICT omgeving goed geregeld. Wij lopen alle facetten van uw ICT infrastructuur na en waar nodig maken wij aanpassingen. Een stabiele ICT omgeving zorgt ervoor dat u productiever en flexibeler kunt werken terwijl u geniet van verbeterde continuiteit.

 

Cloud oplossingen

Cloud diensten zorgen ervoor dat u kunt genieten van flexibiliteit en stabiliteit die Cloud diensten u kunnen bieden zonder te hoeven investeren in de infrastructuur. Microsoft 365, Back-up, Online werkplek en meer.

 

>

Hosting

Stabiele webhosting biedt een basis waaraan u verschillende diensten en oplossingen kunt koppelen. Niet alleen uw website en e-mail maar ook een koppeling met Microsoft 365 en accounting software.

 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?