Full service ict bedrijf

Over Reinders IT & HOsting

Reinders IT & Hosting is in 2015 gestart als ICT Roermond door Richard Reinders. Waar wij eerst lokaal begonnen kleine bedrijven te helpen met hun ICT zijn onze oplossingen nu zover gegroeid dat wij elke ondernemer in Limburg en Noord-Brabant kunnen helpen. Onze oplossingen zijn gericht op ZZP’ers en kleinbedrijven met ongeveer 5 – 10 werkplekken. Echter zijn onze oplossingen volledig schaalbaar en groeien met uw onderneming mee.

ICT is een aanwinst voor elk bedrijf. Door bedrijfsprocessen goed in te regelen en de juiste software te gebruiken ervaart u pas wat ICT voor uw bedrijf kan doen, ofwel wat Reinders IT & Hosting voor u kan doen. Door een vast netwerk op te bouwen van partners waar wij al jarenlang mee samenwerken kunnen wij u de beste ervaring bieden over onze producten.

  • Opgericht in 2015
    Opgericht in 2015 onder de naam ICT Roermond.
  • Zakelijke markt 2017
    Hoewel we vanaf het begin al zakeljke klanten hielpen, zijn we vanaf 2017 dit uitsluitend gaan doen.
  • Naamsverandering in 2020
    In 2020 is ICT Roermond hernoemd tot Reinders IT & Hosting. 
Z

Onze Missie

ICT is cruciaal voor elk bedrijf en daarom mag het nooit een struikelblok of bron van frustratie zijn. Door ICT goed in te richten krijgt uw ICT omgeving een toegevoegde waarde in uw bedrijf waarbij wij direct de flexibiliteit, productiviteit en continuïteit kunnen verhogen.

Onze Kernwaarden

Transparantie, duidelijkheid en communicatie liggen ons dicht aan het hart. Wij houden niet van vage facturen, lastige vakjargon en slechte communicatie. Daarom bieden wij duidelijkheid, communiceren wij regelmatig met u (ook zonder problemen) en bieden wij transparantie over onze tarieven.

Onze Aanpak

Geen standaard oplossingen, geen lange contracten. ICT is altijd maatwerk. Maatwerk dat is wat wij u bieden. Wij kijken welke ICT oplossing u nodig heeft waardoor wij het gewenste resultaat kunnen bereiken. Hoe we dit doen? Dat vertellen wij u graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een vast aanspreekpunt

Stabiliteit en betrouwbaarheid is belangrijk, niet alleen in uw ICT omgeving. Het is net zo belangrijk bij de mensen waarbij u uw ICT omgeving toevertrouwd.

Richard Reinders is uw vaste aanspreekpunt en uw systeembeheerder bij Reinders IT & Hosting. Richard is al meer dan 10 jaar werkzaam in de ICT.

Een paar feitjes over Richard:
1. Troste vader van drie kinderen
2. Stopt niet op tot het probleem is opgelost
3. Drinkt zijn koffie zwart

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?