Full service ict bedrijf

REINDERS IT & HOSTING

ICT ROERMOND

ICT is vaak een uitdaging voor ondernemers. U wilt graag dat ‘het’ gewoon werkt, maar ‘het’ is een heel breed begrip. ICT is niet beperkt tot de computer waaraan u werkt. De computer is verbonden met een netwerk, dat is op zijn beurt weer verbonden met het internet waarop u wellicht weer gebruikt maakt van Cloud applicaties. Alle deze onderdelen zijn met elkaar verbonden. Keuzes die u maakt met betrekking tot ICT hebben vaak gevolgen voor andere onderdelen in uw ICT omgeving. Daarom is het extra fijn als u een partner heeft in ICT beheer, waar u vragen aan kunt stellen of die u kan begeleiden met het aankopen van hard- en/of software.

Reinders IT & Hosting is uw ICT bedrijf in Roermond. Wij zijn een Full Service ICT bedrijf. Dit houd in dat wij alle aspecten van ICT beheer van u over kunnen nemen, maar dat hoeft niet. Wij helpen ondernemers van ZZP’ers tot aan kleinbedrijven met ongeveer 10 werkplekken van hun ICT omgeving een aanwinst te maken. Samen met u kijken wij welke vorm van ICT beheer het beste bij u en uw bedrijf past. Ad-hoc beheer, proactief systeembeheer of misschien een hybride van deze twee vormen. 

Wilt u zelf ook ervaren hoe uw ICT omgeving een meerwaarde wordt voor uw bedrijf? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

onze diensten

ICT ROERMOND

L

ICT Beheer

Uw ICT omgeving goed geregeld. Wij lopen alle facetten van uw ICT infrastructuur na en waar nodig maken wij aanpassingen. Een stabiele ICT omgeving zorgt ervoor dat u productiever en flexibeler kunt werken terwijl u geniet van verbeterde continuiteit.

 

Cloud oplossingen

Cloud diensten zorgen ervoor dat u kunt genieten van flexibiliteit en stabiliteit die Cloud diensten u kunnen bieden zonder te hoeven investeren in de infrastructuur. Microsoft 365, Back-up, Online werkplek en meer.

 

>

Hosting

Stabiele webhosting biedt een basis waaraan u verschillende diensten en oplossingen kunt koppelen. Niet alleen uw website en e-mail maar ook een koppeling met Microsoft 365 en accounting software.

 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?