Full service ict bedrijf

ICT BEHEER

Als het op ICT aan komt wilt iedere ondernemer eigenlijk maar een ding, het moet werken. En ‘het’ is in deze zin ontzettend breed want uw ICT-omgeving is natuurlijk veel meer dan alleen de computer waaraan u werkt. Reinders IT & Hosting is uw partner in ICT beheer. Wij houden uw ICT omgeving werkend. Samen met u kijken wij hoever wij controle hebben over uw IT omgeving. Onze oplossingen passen in elke onderneming van elk formaat, van ZZP’ers tot MKB’ers. Wij zorgen voor de belangrijke zaken zoals beveiliging en back-ups en u kunt zich focussen op wat u het liefste doet, ondernemen.

K

Systeembeheer

Uw ICT omgeving goed geregeld. Wij lopen alle facetten van uw ICT infrastructuur na en waar nodig maken wij aanpassingen. Loopt u tegen problemen aan dan belt u ons op en staan wij voor u klaar.

 

L

Proactief Systeembeheer

Dezelfde zekerheden als bij systeembeheer waarbij wij een proactieve houding aannemen. Detecteren wij problemen dan hoort u van ons, vaak nog voor er downtime optreedt.

 

N

Full Service ICT Beheer

Voor een vast bedrag per maand uw omgeving beveiligd, geback-upped en toegang tot support. Geen vervelende financiële tegenvallers, wel stabiliteit en rust.

 

i

Back-up en Disaster Recovery

Een wereld zonder back-ups is niet meer in te denken. Het regelen en monitoren van deze back-ups is een belangrijke en specialistische taak. Draag het beheer over aan een specialist.

 

f

Monitoring

Elk bedrijf heeft kritische systemen. Dit kan een werkstation zijn maar ook een server waarop alle bedrijfsdata staat. Monitoring zorgt ervoor dat wij kunnen ingrijpen voordat er downtime optreedt.

 

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?