0475 – 724 824
Nieuw; Keeper de award winnende wachtwoord manager

Nieuw; Keeper, de award winnende wachtwoord manager

Iedereen weet het maar er is niemand die het echt doet. Elk wachtwoord op elke website moet niet alleen uniek zijn maar ook nog veilig, lang en ingewikkeld. Keeper is dé manier om dit eenvoudig te kunnen beheren. Keeper heeft een gebruiksvriendelijke interface en is volledig in het Nederlands. Het werkt op al uw apparaten (Windows, MacOS, IOS en Android) en alle veelgebruikte browsers (Google Chrome, Microsoft Edge, Opera en Mozilla Firefox).

Daarnaast is Keeper niet alleen geschikt om wachtwoorden in op te slaan. Naast wachtwoorden kunt u onder andere ook verbindingsgegevens van servers, beveiligde notities, betaalgegevens en persoonsgegevens invoeren. Keeper werkt, zowel op uw computer als op uw telefoon, ook als u offline bent. Zo kunt u eenvoudig belangrijke gegevens meenemen op reis.

Maar er is nog een belangrijke reden waarom Keeper zakelijk de juiste beslissing is. Door gebruik te maken van gedeelde mappen kunt u intern met uw medewerkers wachtwoorden delen. Per afdeling, functie of persoon. Zo heeft iedereen toegang tot de juiste wachtwoorden op een veilige manier. Alle wachtwoorden waar ze geen toegang tot mogen hebben, die zijn alleen voor u beschikbaar.

Wij gebruiken Keeper zelf ook! Als u via Reinders IT & Hosting uw abonnement afsluit kunnen wij wachtwoorden met u delen net zoals u dat intern met uw collega’s kan. Alleen zo kunnen wij verantwoord, real time, wachtwoorden delen. Dit zorgt ervoor dat wij de wachtwoorden altijd gereed en up-to-date hebben op het moment dat het er toe doet. Ook hiermee verkort u downtime en omdat alles direct tot onze beschikking is bespaart u uiteindelijk ook op ICT kosten.

Voor de prijs van een paar euro per maand kunt u uw online veiligheid naar een nieuw niveau tillen voorzien van alle gemakken en toegankelijk vanaf al uw apparaten. Neem contact op voor meer informatie of een demo bij u op locatie of start direct met uw online veiligheid te verbeteren.

Algemeen
E-mail: info@rfsi.nl
Telefoon: 0475 – 724 824
Whatsapp: 0475 – 724 824

Support
E-mail: support@rfsi.nl
Telefoon: 0475 – 724 824
Whatsapp: 0475 – 724 824

KvK: 63712717
BTW: NL001530426B45

LATEN WE VERDER PRATEN

Al het goeds begint met koffie! Wilt u samen kijken hoe wij uw ICT beheer kunnen invullen?